Over Tele-U

Tele-U is een nieuwe mobiele operator in Nederland die zich richt op de nationale en internationale zakelijke beller.

Als zogenaamde MVNO (Mobile Virtual Network Operator) maakt Tele-U gebruik van KPN en Britisch Telecom voor respectievelijk nationaal en internationaal verkeer.

Tele-U maakt nationaal en internationaal mobiel bellen en sms-en mogelijk tegen de laagste tarieven en beste voorwaarden dankzij de slimme 'call-back dienst'. Dit houdt in dat wanneer u een oproep plaatst vanuit het buitenland, u automatisch teruggebeld wordt met als gevolg structureel lagere kosten.

U merkt hier overigens niets van doordat een zogenaamde 'seamless call-back' dienst geactiveerd wordt op uw telefoon. U merkt het dus alleen aan een lagere rekening.

Tele-U doet het anders. Tele-U biedt haar grootverbruik zakelijke klanten een volledige online omgeving voor het beheer van alle Tele-U diensten. Inclusief administratie en nummerportering. Door deze service bent u niet meer afhankelijk van uw provider voor het beheer en de administratie van uw telefoonnummers en belgedrag.

Tele-U maakt mobiel bellen transparant. Zo betaalt u bij ons per seconde als u belt vanuit Nederland en belt u vanuit het buitenland per 30 seconden. Dat scheelt volgens een rapport van de EU uit 2008 al snel 24% op uw belkosten. Onder het kopje productinformatie vind u alle tarieven overzichtelijk en helder.