Disclaimer

 

Aansprakelijkheid

De website van Tele-U is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan de informatie onjuistheden of typefouten bevatten. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Evenmin garanderen wij dat de website foutloos functioneert. Aan de gegevens zoals weergegeven op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van deze website.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Tele-U worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik. Tele-U behoudt zicht het recht voor om deze bepalingen op ieder moment te wijzigen.

Bedrijfs- en handelsnamen

Tele-U is een handelsnaam van Tele-U B.V.

Tele-U B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Regio Haaglanden onder het nummer 290 50363.

Tele-U B.V. werkt onder Nederlandse recht- en regelgeving, haar bedrijfsactiviteiten vallen onder de Nederlandse belastingwet. Tele-U handelt onder BTW-nummer NL8076.19.917.B.01